Haal het beste uit de Japanse keuken in huis voor een ganse avond plezier
vlnr: zalm, sint-jakobsschelp, scampi, tongfilet
boontjes en wortelen met spek, krielaardappelen, courgettes en champignons
lamskotelet, hamburger, chipolata, lamsbrochet, kalkoenbrochet en filet pur
teppan yaki
/pers
Opmerking
23
Gourmet
Een fraai afgewerkte schotel met een 11 tal soorten vlees:
brochetjes,
lamskoteletten,
gemarineerde kipfilet,
worstjes,
hamburgertjes,
runderfiletbiefstuk,
cordon bleu,
gepaneerde balletjes,
Zwitserse schijfjes,
scampi,
kalfslapjes
Gourmet
/pers
Opmerking
17
Gourmet de luxe
Nog meer gemak met: boontjes en worteltjes in spek, krielaardappeltjes en sausjes.
Raclettekaas en gerookt vlees, zilveruitjes en augurkjes
Krielaardappelen, ajuin en augurkjes
Dipsausjes
/pers
Opmerking
22
Grillsteen
zoals de gourmet, maar dan aangepast aan de specifieke noden van de steen.
/pers
Opmerking
17
Grillsteen de luxe
/pers
Opmerking
22
Fondue variée
Assortiment magere, sappige en botermalse vleesblokjes van eerste kwaliteit die u laat pruttelen in hete druivenpitolie
5 vleessoorten:
biefstuk,
kalfsvlees,
stukjes uit de hesp
lam,
kalkoenfilet,
balletjes en worstjes.
Mooi gegarneerd.
fondue variée
pers
Opmerking
17/pers
fondue bourgignonne (zuiver rund)
/kg
Opmerking
36/kg
Dipsausjes
Vers gemaakte sausjes geven uw vlees nog meer smaak
in potjes van 150 of 300 gr
assortiment dipsausjes
/kg
Opmerking
17/kg
Tartaar
/kg
Opmerking
17/kg
Cocktailsaus
/kg
Opmerking
17/kg
Looksaus
/kg
Opmerking
17/kg
Rauwkostschoteltjes
Stenen potjes klaar om op tafel te zetten met:
Sla mixte met tomaatjes, komkommer
vers geraspte wortelen, radijzen
bloemkool, prinsessenboontjes
selder,
rode kool en gesneden witloof
rauwkostschoteltjes
/pers
Opmerking
5.5
Racletteschotel
Raclettekaas met diverse soorten gerookt vlees:
viande de grison, parmaham, pancetta, beenham
zwartewoudham, gerookt spek, montagnesalami
gegarneerd met kleine groentjes zoals augurken, zilveruitjes
aperitieftomaatjes; kleine krielaardappeltjes en uiringen en bowl met sla mixte.
racletteschotel
/pers
Opmerking
22/pers
The Wok party
ontworpen om beurtelings te roerbakken op de tafel
vanaf 4 pers
STARRING:
gemarineerde kipfilet met sesamzaad en prei
gepelde langoustinestaarten met tomaat, ajuin en vers looksausje
varkenshaasje met wortelen in een zoetzure marinade
gemarineerde steak met paprika en sojascheuten
lamsgigot met champignons
de beste visgyros ooit
kalkoenfilet met paprika en ananas
GUEST STARS:
Indische rijst
Chinese rijst
basta-pasta
soja-scheuten
zoetzure saus
looksaus
pikante Chinese saus
wok party
/pers
Opmerking
22/pers
shabi-shabi
Breng de meegekregen fijne kippenbouillon aan de kook. Met spiezen en mandjes kookt u vliegensvlug steack, kip, kalfsgebraad, kalkoen, scampi...
shabi-shabi
Opmerking
36/kg
Chinese fondue
chinese fondue
/kg
Opmerking
36/kg
Diversen
� 2008 Bij 't lekker beest. De mooie foto's zijn van Leduc Tony, de andere van Bruno.