Soepen

Soepen  

Steeds met verse groenten en zelfgetrokken bouillons bereid
Tomatensoep met balletjes 7
Aspergeroomsoep 8
Zachte roomsoep met wilde boschampignons 9
Verse kreeftenbisque met rivierkreeftjes 13

Sauzen voor bij de kalkoen en het wild  

Wij voorzien 1 liter voor 8 personen
Bigaradesaus:
zacht romig op basis van sinaasappel, fond brun en cointreau
17
Grand veneursaus
met boschampignons, wildfond, verse groenten en rode wijn
17
Wildsaus van de chef:
beenderen van haas en hertenkalf aangestoofd met rode wijn en fond brun, bosbessen en krachtig afgesmaakt
17
Archiduc
roomsaus met sjalotten, witte wijn en overvloedig veel champignons
17
Bordelaise
sjalotten ingekookt in rode wijn en fond brun
17
Sterke bouillon
Getrokken van de karkassen van de kalkoens.
4
Béarnaise
Witte wijn gereduceerd met sjalotten en dragon. Met verse eieren en room afgewerkt.
17
Honing mosterd saus
Niet te zoet, niet te pittig, juist goed !
17
Peper saus
Vleesfond, room, cognac en natuurlijk veel verse groene peper.
17

Diversen

Klik op het mandje om een product te kiezen dat niet in de catalogus staat.
� 2008 Bij 't lekker beest. De mooie foto's zijn van Leduc Tony, de andere van Bruno.