Start
Broodjes
Slagerij
Partyservice
Feestelijk tafelen
Mandje
Faq
Catalogus
Ons bedrijf
Feestelijk
tafelen
Aperotime
Koude voorgerechten
Warme voorgerechten
Soepen en sauzen
Hoofdgerechten
Groenten en aardappel-gerechten
Typische kerstgerechten
Koude buffetten
Self-cooking
Soepen
Soepen
Steeds met verse groenten en zelfgetrokken bouillons bereid
Tomatensoep met balletjes
/l
Opmerking
7
Aspergeroomsoep
/l
Opmerking
8
Zachte roomsoep met wilde boschampignons
/l
Opmerking
9
Verse kreeftenbisque met rivierkreeftjes
/l
Opmerking
13
Sauzen voor bij de kalkoen en het wild
Wij voorzien 1 liter voor 8 personen
Bigaradesaus
:
zacht romig op basis van sinaasappel, fond brun en cointreau
/l
Opmerking
17
Grand veneursaus
met boschampignons, wildfond, verse groenten en rode wijn
/l
Opmerking
17
Wildsaus van de chef
:
beenderen van haas en hertenkalf aangestoofd met rode wijn en fond brun, bosbessen en krachtig afgesmaakt
/l
Opmerking
17
Archiduc
roomsaus met sjalotten, witte wijn en overvloedig veel champignons
/l
Opmerking
17
Bordelaise
sjalotten ingekookt in rode wijn en fond brun
/l
Opmerking
17
Sterke bouillon
Getrokken van de karkassen van de kalkoens.
/l
Opmerking
4
Béarnaise
Witte wijn gereduceerd met sjalotten en dragon. Met verse eieren en room afgewerkt.
/l
Opmerking
17
Honing mosterd saus
Niet te zoet, niet te pittig, juist goed !
/l
Opmerking
17
Peper saus
Vleesfond, room, cognac en natuurlijk veel verse groene peper.
/l
Opmerking
17
Diversen
Klik op het mandje om een product te kiezen dat niet in de catalogus staat.
Productnaam:
Eenheid(vb kg, stuk, ..):
Prijs per eenheid (getal):
Ik bestel
eenheden
Opmerking
� 2008 Bij 't lekker beest. De mooie foto's zijn van Leduc Tony, de andere van Bruno.