Flinterdun gesneden filet pur, basilicum, de fijnste extra vierge olijfolie en een paar draaien van de pepermolen
of
de meeste verse Schotse zalm in fijne plakken afgewerkt met dille en limoen en een 'touch' van roze peper
carpaccio van rundfilet
/ pers
Opmerking
Leeggoed 4.00€ of eigen materiaal
14
carpaccio van zalm
/pers
Opmerking
Leeggoed 4.00€ of eigen materiaal
16
Vitello tonato
Oven gebakken kalfsgebraad in dunne plakjes op een pikante tonijnsaus
/pers
Opmerking
Leeggoed 4.00€ of eigen materiaal
14
carpaccio sint jacoboester
schijfjes sint jacobsoester gemarineerd met limoen en dille en roze peper.
/pers
Opmerking
Leeggoed 4.00€ of eigen materiaal
16
Trio van voorgerechtjes
kan je niet kiezen,ga voor de drie: Carpaccio van rundsfilet, vitello tonato, couscous met gegrilde groentjes of wildpate van de chef. vlees, vis en/of vegetarisch hapje. Mooi gepresenteerd op langwerpig schaaltje met 3 potjes.
Trio voorgerechten
/pers
Opmerking
Leeggoed 4.00€ of eigen materiaal
16
Creatief met charcuterie
Palet van wildpasteien aantrekkelijk gegarneerd
met ajuinconfituren enz.
/pers
Opmerking
Leeggoed 4.00€ of eigen materiaal
14
Huisbereide foie gras in sneden
/ kg
Opmerking
135/kg
Huisbereide foie gras op bord
/pers
Opmerking
Leeggoed 4.00€ of eigen materiaal
22
Zalm 'belle vue'
Overheerlijk zacht gekookte zalm
klassiek gegarneerd met gehakt eiwit en eigeel
peterselie en cocktailsaus.
Op bord per persoon of op grote schotel naar keuze
zalm belle vue
/pers
Opmerking
16
Koud uit de zee
Tomaat met grijze garnaal
/pers
Opmerking
Leeggoed 4.00€ of eigen materiaal
18
Huisgerookte Schotse Zalm op bord gegarneerd
/pers
Opmerking
Leeggoed 4.00€ of eigen materiaal
16
Halve Canadese kreeft 'belle vue'
/pers
Opmerking
Leeggoed 4.00€ of eigen materiaal
31
Diversen
� 2008 Bij 't lekker beest. De mooie foto's zijn van Leduc Tony, de andere van Bruno.