Warme voorgerechten

Uit de zee  

Verrassingsdoos
Tongfilet met fijne groentjes, trostomaatjes, spinazie en selderpuree heel origineel gepresenteerd in vuurvast doosje om zo aan tafel te zetten
20
Royaal visserstoofpotje
Al het beste uit de zee: Sint jacobsschelpen, zalm kreeft en tongfilet, badend in een witte wijnsaus met bieslook. Overheerlijk!!!
25
Kreeftenstoofpotje
Een halve kreeft in de schelp losgemaakt met vele verse groentjes in een extra zacht sausje.
32
Gezalfde kreeft
Een halve kreeft ingewreven met een appareil van duchesse, peterselie en look. Voor de kenners.
32
Tongrolletjes met grijze garnalen 43
Vispannetje
Tongrolletje, zalm en mosseltjes met fijne groenten in witte wijnsaus
17
Scampi van de chef
Geflambeerd met cognac en pastis, een nuance look en verse tomaatjes
43
Sint Jacobsschelpen
In de schelp vergezeld van grijze garnaaltjes en een licht sjalottensausje
14
Grijze Garnaalkroket 6

Uit de lucht  

Koninginnenhapje met kip 25/kg
Huisbereide kaaskroketjes 3

Heerlijke Quiches  

gewicht: ong 250 gr
Quiche Lorraine
met beenham, champignons, gerookt spek en prei
26
vegetarische quiche met mozarella, prei en tomaat 26

Diversen

Klik op het mandje om een product te kiezen dat niet in de catalogus staat.
� 2008 Bij 't lekker beest. De mooie foto's zijn van Leduc Tony, de andere van Bruno.