Typische kerstgerechten

De traditionele kalkoen  

Farce volgens grootvaders recept: mager kalkoengehakt, champignons, bosbessen, pistachenootjes, bieslook, witte wijn, enz...

Het correct bakken van een opgevulde kalkoen vereist enige vaardigheid en aangepaste apparatuur.
Om het openbarsten te voorkomen dient men de oventemperatuur aan te passen aan de temperatuur in de kalkoen zelf.
Daarom bakken wij de kalkoenen voor.
Het eigenlijke afbakken kan eenvoudig in elke oven.
Gefarceerde babykalkoen
4 tot 7 pers
vanaf 3 kg
115/stuk
Gefarceerde kalkoen
8 tot 12 pers
ongeveer 4.5kg
150/stuk
grote gefarceerde kalkoen
vanaf 14 personen
ongeveer 7 kg
230/stuk
Gefarceerde kalkoenrollade
vergeet niet uw saus apart te bestellen
15/pers

Roast beef en croûte  

Dit is de rosbief van de heup, bereid met verse kruiden, afgewerkt in bladerdeeg.
U hoeft enkel nog de rosbief in de oven te plaatsen.
Als beloning krijgt U een prachtig gebakken en lekker geurend stukje vlees.
Gewoon doen !!! Kies hierbij de bordelaisesaus.
roast beef en croûte 14

Varkenshaasje in korstdeeg  

Wij bruinen het haasje stevig aan en verbergen het onder een gouden korstje.
Eenvoudig af te bakken in de oven.
Onze archiducsaus, boordevol champignons, kan dit gerecht bekronen.
varkenshaasje in korst 14

Diversen

Klik op het mandje om een product te kiezen dat niet in de catalogus staat.
� 2008 Bij 't lekker beest. De mooie foto's zijn van Leduc Tony, de andere van Bruno.