|
|
|
Typische kerstgerechten
Farce volgens grootvaders recept: mager kalkoengehakt, champignons, bosbessen, pistachenootjes, bieslook, witte wijn, enz...
Het correct bakken van een opgevulde kalkoen vereist enige vaardigheid en aangepaste apparatuur.
Om het openbarsten te voorkomen dient men de oventemperatuur aan te passen aan de temperatuur in de kalkoen zelf.
Daarom bakken wij de kalkoenen voor.
Het eigenlijke afbakken kan eenvoudig in elke oven. |
|
|
Dit is de rosbief van de heup, bereid met verse kruiden, afgewerkt in bladerdeeg.
U hoeft enkel nog de rosbief in de oven te plaatsen.
Als beloning krijgt U een prachtig gebakken en lekker geurend stukje vlees.
Gewoon doen !!! Kies hierbij de bordelaisesaus. |
|
|
Varkenshaasje in korstdeeg
|
|
Wij bruinen het haasje stevig aan en verbergen het onder een gouden korstje.
Eenvoudig af te bakken in de oven.
Onze archiducsaus, boordevol champignons, kan dit gerecht bekronen. |
|
Diversen
|
|
|
|
|