Zoek in de slagerij

Vers vlees

Rund  

Ossenhaas  43
Biefstuk extra mals  36/kg
Dunne lende  36
Entrecote à l'os  36
Entrecote  36
Zwarte plek  36.00/kg
Filet mignon  43
Rosbief extra  36
Stoofvlees rund  19.00/kg
Soepvlees  17/kg
Ossenstaart  18/kg
Steak parisien, tomsteak
de gepelde van de filet: zacht gekruid en opgerold: proberen!!!
 34/kg
Rundsbrochetten  30.00/kg
Ossentong 18/kg
Runderlever  10.00/kg
Runderhart  10.20/kg
Rundernier 8/kg
carpaccio rundsfilet
flinterdun gesneden rundsfilet op plastiekfolie
 39.00/kg
Braciole  38
Pelé Royal  36.00/kg
Tomahawk  38

Varken 'Duroc'  

Filet kotelet met been  16
Spiering kotelet met been  15
Haasje varken  24
Mignonette  24.00/kg
Filet gebraad zonder been 22
Ribbetjes
kan gemarineerd worden of voorgegaard.
16/kg
Stoofvlees varken  22/kg
Schenkel varken  7/kg
Pootjes gekookt varken  3/stuk
Lever varken  10/kg
Nier varken  1.2/stuk
Half varken
Weegt ongev. 40 kg: koteletten; hespegebraad, spek, gehakt, worst pastei en ev gerookte ham. Wordt versneden waar u bij bent.
 6.20/kg
Gyros 22.00/kg
Varkensbrochetten 22
Spekfakkel  2.50/stuk
Cordon bleu 22
Schnitzel 22/kg
Hart varken 2.1/stuk
lardeerspek  17.00/kg
Varkens wangen 17/kg
Pluma
De spiering van Duroc varkens wordt 3 weken droog gerijpt. Eens ontbeent gaan we hem vacuum 8 uren op 65 graden garen (slowcooking). De vingerdikke sneden worden nog kort gegrilld en geserveerd met een pickelsaus. Fenomenaal!!!
28/kg

Lam  

Vers Belgisch lamsvlees
Gigot lam
ontbeende bil
 42
Schouder lam 38
Koteletten lam 42
Zadel lam 42
Lamsbrochetten 25
Ragout lam 25
Lam in zijn geheel
jonger dan 1 jaar
Lamskroon 45

Kalf  

Gebraad kalf 42
Steack kalf 42
Koteletten kalf met been 32
Tong kalf 20
Hersenen kalf 20
Lever kalf 32
Nier kalf 14
Zwezerik kalf 68
Osso buco 28
Blanquette kalf 26
Filet pur kalf 44
Kalfsgebraad orloff 39

Gevogelte  

Hoevekip
tussen 1.1 en 1.6 kg
8
Kippenfilet 21
Kippenbil 14
Kippevlerkjes gekraakt 16
Kalkoenfilet 21
Verse kalkoen 16
Gans 24
Eend 22
Struisvogelfilet 32
Kwartel 5
Brochetten van kip en kalkoen
ong 170 gr/stuk
22
Kalkoenvinken 18/kg
Opgevulde kalkoen 32
Baby kalkoen 38
Kippenschnitzel 22
Opgevulde kipfilet 29
Kapoen uit Landes 29
eend Canard de Barberie (2.5kg) 18
kalkoen uitgebeend 19
Duivenjong 17/st
Moederdier 9
Kippenbout voorgegaard 16
Parelhoen 17

Wild  

Marcassin des Flandres
De beste stukken uit de ham van gekweekte everzwijnen, gemarineerd tot het meest malse en smaakvolle vlees
32
Hertenkalffilet 69
Hazenruggen 21
Fazantenhennetjes 19
Fazantenhaantjes 18
Fazantenfilet 34
Eendenlever rauw 68.00/kg
Ganzenlever rauw 72.00/kg
Kwartels 4
Konijn tam 19
Eendenborst 32
Parelhoenhammetjes  18/kg
Gans 24
Hertenkalf filet 68/kg
Hertekalf navarin 30
Haas 21.00/kg
Hazebil 21.00/kg
Hazenvlees 21.00/kg
Fazantenfilet 34
Chevreuil gebraad 32/kg
Parelhoen filet 34
Eendenbouten 18/kg

Gehaktsoorten  

Gehakt gemengd varken / kalf / rund
gekruid
 12/kg
Sandwichgehakt
gehakt bereid zoals préparé; klaar om op de boterham te smeren
20
Américain natuur
zuiver gehakte biefstuk
23
Américain préparé 24
Braadworst
ong. 200 gr/stuk
 12/kg
Chipolata
zuiver kalfsvlees +- 180 gr/st
16
Merguez
pikant aangemaakt met lamsvlees +- 180 gr/st
16
Kalfsbroodjes
klaar om in de oven te stoppen
 17/kg
Zwitserse schijven
kalfsgehakt met ham en emmenthal
16
Blinde vinken 16
Hamburger rv 23
Steack tartare
gehakte biefstuk klaargemaakt met een eierdooier, olijfolie, wat Worchester, kappers, peterselie en ajuin.
25
Kalfsgehakt 20
Kippengehakt  20.00/kg
Italiaans tartare 25
Toscaanse burger
Kalfsgehakt met zongedroogde tomaten en mozarella
18

Barbecue APERO  

Zie ook onder de rubriek partyservice/barbecue voor samengestelde pakketten
Gemengde aperospies
* Rosbiefrolletje met notenpesto
* met rozemarijn gemarineerd kalfsvlees
* dadel in gerookte spek gerold
* pittig balletje
 3/stuk
Scampibrochetten
Scampi gemarineerd in olijfolie, pittige kruiden en citroen
62/kg
Spekfakkels  2.50/stuk
Chipolata
*natuur
*tuinkruiden
*proven�al
*curry en ananas
16
Merguez 16

Diversen

Klik op het mandje om een product te kiezen dat niet in de catalogus staat.
� 2008 Bij 't lekker beest. De mooie foto's zijn van Leduc Tony, de andere van Bruno.