|  | 
	  
	  |  | 
	
		| 
 Zoek in de slagerij | Barbecue| |     Barbecue groot assortiment						 
												     
					 |  | 
 		
						| Aperitiefhapjes: braciole, scampi, spekfakkels,
 pensjes in gerookt spek, kippenboutjes,chipolata en merguez..
 
 Voorgerechtje: vispapilotte
 
 Hoofdgerecht:
 kalkoenbrochetten
 cote a l'os en/of Tomsteak, lamsbrochetten, witte pens en braadworst, gemarineerd Durocspek...
 
 Groentebuffet:
 gepelde tomaten met mosterdvinaigrette en pijpajuintjes, prinsessenboontjes met sjalotjes, tomaten met mozzarella, rucola en basilicum,
 geraspte wortelen met nootjes, komkommers in een dilledressing,
 gemengde salade, pastasalade, krielaardappeltjes in de schil, aardappelsla en fetasalade, taboule en koolsalade met zachte curry, stokbrood
 Sausjes: tartare, looksaus, cocktail, zigeuner, ...
 
 |  |  | 
 | 		
						| Aperitiefhapjes: spekfakkels, pensjes in gerookt spek, kippenboutjes, chipolata en merguez...
 
 Hoofdgerecht: Steakbrochetten, souvlaki, gemarineerd Durocspek,braadworst en witte pens,
 kalkoenbrochetten,
 
 
 Groentebuffet:
 gepelde tomaten, prinsessenboontjes,
 geraspte wortelen, komkommers,
 gemengde salade, pastasalade, aardappelen in de schil
 aardappelsla, koolsalade met zachte curry,
 stokbrood
 
 Sausjes: tartare, looksaus, cocktail, zigeuner, ...
 
 |  |  | 
 | 		
						| Aperitiefhapjes: scampi, pensjes met gerookt spek, braciole,
 spekfakkels, kleine kippenboutjes,
 merguez en chipolata,
 
 3 soorten vis: sint-jakobsschelpen,
 papilotte van zalm en tong,
 
 
 4 soorten vlees: cote a l'os, Tomsteak
 lamskoteletten en of lamsbrochetten
 kalkoen/kippenbrochetten, Durocvarkenshaasje
 
 
 groentenbuffet: romanescasalade met yoghurtdressing en bresilienne,
 gepelde tomaten, prinsessenboontjes met sjalotjes, tomaten met mozzarella, rucola en basilicum,
 geraspte wortelen met nootjes, komkommers in een dilledressing,
 gemengde salade, fetasalade,				,
 pastasalade,  in de schil
 aardappelsla,  pastasalde en taboulé
 stokbrood
 
 sausjes: verse béarnaise, een echte provençaalse saus,tartare, looksaus, cocktail, zigeuner, enz
 
 |  |  | 
 | 		
						| Bij onze grootste barbecue hoort een spies die tot 40 kg kan draaien. Dit biedt natuurlijk mogelijkheden die een ware attractie vormen op uw tuinfeest.
 
 |  |  | 
 | 		
						| Mocht u eerst gasten apart op een receptie uitnodigen voor het avondfeest |  |  | 
 | 		
						| Zoals bij een walking dinner geven we hier enkel kleine, uit de hand te eten, hapjes met bijgepaste groentjes. scampi, spekfakkels, mini lamspiesjes, kippenboutjes, mojito-sticks
 worstjes, witte pensjes in gerookt spek
 Zeeduivel in papilotte met groentjes � la nage en pasta
 Warm gerookte zalm met spinazie
 Beefburgertje in een kleine pistolet met ajuin, sla en tomaat
 Kalkoenbrochetje met rijst en zoetzure saus
 Lamskotelet met aardappel in de schil.
 
 Wat dient u te voorzien:
 per persoon
 2 kleine bordjes (genre dessertbord)
 3 broodbordjes
 2 dessertvorken
 2 dessertlepels
 |  |  | 
 | 		
						| Onze nieuwste aanwinst is een veelzijdig instrument. Rond het vuur is een tepan-yaki plaat, boven het vuur gaan we grillen en wokken.
 |  | 
 | 		
						| Lamskoteletjes met honingsaus Kalfskotelet met archiduc
 côte à l'os met béarnaise
 groentenbuffet warm of koud
 |  | 
 | 		
						| Aperitiefhapjes: minilamsspiesjes, scampi, spekfakkels,
 pensjes in gerookt spek, kippenboutjes,...
 
 Voorgerechtje: vispapilotte
 
 Hoofdgerecht: Gemarineerd everzwijn, Hertenkalfbrochetten, souvlaki, sat�'s
 kalkoenbrochetten
 chipolata en merguez
 
 Groentebuffet:
 Warme wintergroenten: Provencaalse gratin, bloemkool en rode kool, choucroute, enz...
 stokbrood
 
 Sausjes: grand veneur, choronsaus
 |  | 
 Diversen |  |  |  |  |