Rijk gevulde en mooi gegarneerde lepels, bordjes en jeneverglaasjes:
Rundercarpaccio,
mousse van ham,
tartaar van zalm met een pittig peterseliesausje,
slaatje van grijze garnalen, enz...
variatie van 9 lepels
/ stuks
Opmerking
Leeggoed 9.00€ of eigen materiaal
16/9stuks
Buffetkegel
Hiermee maakt U het verschil:
Pralintje met mousse van eend en vijgenconfijt,
rundercarpaccio met rucola
Vitello tonato,
tartare van zalm met een pittige peterseliesaus
hammousse met groene asperges
scampibrochettes
kippenspiesjes
Vegetarische brochettes
kaas- en fruitbrochettes
buffet kegel small
24 lepels en 20 brochetten tot 6 pers
/stuk
Opmerking
Leeggoed 50.00€ of eigen materiaal
82
buffet kegel medium
45 lepels en 80 brochetten tot 25 pers
/stuk
Opmerking
Leeggoed 100.00€ of eigen materiaal
150
buffet kegel extra large
80 lepels en 180 brochetten vanaf 40 pers
/stuk
Opmerking
Leeggoed 150.00€ of eigen materiaal
Brie, afgewerkt met honing en amandelschilfers
Martino, verrassend anders met steak tartare
gerookte zalm met krab
hammousse met groene asperges en beenham
roast beef met selder
parmaham met gedroogde tomaat en olijfjes
vitello tonato
assortiment toasti
/ stuk
Opmerking
2.5/stuk
Verrassingsbrood
Een dubbel boerenbrood wordt uitgehold en gevuld met uiterst afgewerkte kleine driehoeksboterhammen (wit en grijs zonder korstjes),
48 driehoekjes voor een groot
24 driehoekjes voor een klein
30 sandwiches
belegd met de fijnste salades, de hartigste vleeswaren, gerookte zalm, kazen, enz...
groot verrassingsbrood boterhammen
/ stuk
Opmerking
65
klein verrassingsbrood boterhammen
/stuk
Opmerking
40
groot verrassingsbrood sandwiches
/stuk
Opmerking
70
mini sandwich
Opmerking
2
mini baguette
divers belegde stokbroden in 3 gesneden
Opmerking
2
VIP hapjes
Deze warme hapjes worden ter plaatse afgewerkt met de meest luxueuze producten:
gerookte paling met aardappelschuim,
verse sint-jakobschelpen op een bedje van pijpsjalotjes
reductie van dikke Mechelse asperges,
enz...
VIP hapjes
/stuk
Opmerking
3.50/stuk
Als uw receptie uitloopt
Als uw receptie uitloopt, voorziet u misschien graag iets voor de vrienden die blijven plakken. Geen gecompliceerde toestanden, maar iets hartigs om een fondje te leggen.
tomsteak uit het vuistje
/stuk
Opmerking
12/stuk
Hamburgers
Op de echte sesambroodjes met groentjes en sauzen
min 50 stuks
/stuk
Opmerking
12/stuk
wok uit het vuistje
Gemarineerde varkenshaasjes met hoevenoedels, sluimererwten, wortel, cashewnoten, sojascheuten en piri piri
min 20 stuks
/stuk
Opmerking
5.50/stuk
Pasta carbonara
Rigate pasta met een overheerlijke kaassaus en gebakken spek in een houten shuitje
/stuk
Opmerking
6.50/stuk
Warme verwen hapjes
Marokaans balletje met komijn en sezamzaad en pruimensaus
Warme oester met prei in champagnesaus
Croque monsieur van parma en mozarella en basilicum
Kippenboutje met curry en ananas
warm soepje
5 warme verwenhapjes
/pers
Opmerking
7.50/pers
Trio ap�ro
Op een lang porceleinen bord plaatsen we drie schaaltjes.
Gegrilde courgette en champignon met scampi, vitello tonato en carpaccio van rundfilet.
trio ap�ro
/bordje
Opmerking
Leeggoed 16.00€ of eigen materiaal
� 6.50/bordje
slagersbordje
Op een lang porceleinen bord plaatsen we drie schaaltjes.
Eentje krijgt de huisp�t� met fris� en mosterdvinigraite, een ander bloedworst met gebakken appeltjes en ui, het laatste een pittige couscous.
/bordje
Opmerking
Leeggoed 16.00€ of eigen materiaal
� 6.50/bordje
Trio tartaar
Op een lang porseleinen bord garneren we 3 tartaartorentjes; de classic met kappertjes, uitjes en peterselie, de italiaan met basilicum, zongedroogde tomaat en parmesaanse kaas, en tenslotte de chic met truffel.
/bordje
Opmerking
� 6.50/bordje
vega trio
In een cocosnootschelp presenteren we aardappelsalade met dille en rode biet, taboul� en een verrijkte rijstsla.
/3
Opmerking
� 4.50
Diversen
� 2008 Bij 't lekker beest. De mooie foto's zijn van Leduc Tony, de andere van Bruno.